Welkom bij

Wereldwinkel Bunschoten-Spakenburg

Ook vrijwilliger worden bij de Wereldwinkel?

Wij hebben al een prima team met enthousiaste medewerkers. Maar we kunnen altijd extra vrijwilligers gebruiken want er is altijd veel te doen. Daarom deze oproep om bij de Wereldwinkel aan de slag te gaan. Dat is niet alleen goed voor veel kleine ondernemers in ontwikkelingslanden. Het is ook goed voor jou, want je werkt dan samen met leuke, gedreven mensen in een prettige sfeer.

Door middel van opleidingen word je de gelegenheid geboden om je kennis aan te vullen of bij te spijkeren. En tijdens vrijwilligersavonden of andere bijeenkomsten wordt de onderlinge band tussen de vrijwilligers verstevigd en verder uitgebouwd. Je maakt echt deel uit van een team. Een team van wereldburgers.

Wij verheugen ons erop met je aan de slag te gaan. 

 

 

 

Onze vacatures

Inkopen, etaleren of adviseren

Een ochtend of middag per twee weken in de winkel staan om te verkopen en te adviseren? Of past het bezoeken van de importeurs voor het inkopen van artikelen meer bij jou? En misschien ligt je interesse wel bij winkelinrichting of etaleren.

 

PR en webbeheer

Uiteraard zijn wij ook online te vinden op Facebook en hebben wij een up-to-date website. We zoeken nog iemand die ons wil meehelpen met onze publiciteit. Alleen deel uitmaken van het nieuwe webteam is ook een optie.

 

Voorzitter Stichtingsbestuur

Tenslotte zijn we voor het bestuur van onze Stichting Wereldwinkel Bunschoten nog op zoek naar een nieuwe voorzitter. Liefst beschik je over bestuurservaring en/of kennis van retail, zodat je kunt helpen om onze Wereldwinkel uit te bouwen tot een heuse fairtrade cadeauwinkel.

 

 

Interesse?

Bij onze Wereldwinkel iaan de Oude Schans ben je van harte welkom om samen met een team enthousiaste vrijwilligers deze taken op te pakken. 

De Wereldwinkel in Bunschoten-Spakenburg bestaat al ruim 40 jaar en verkoopt originele cadeauartikelen en levensmiddelen uit Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Volgens het principe van Fair Trade; elk product wordt volgens eerlijke handelscriteria ingekocht. Hierdoor verdienen producenten, vaak kleine familiebedrijfjes, een geregeld inkomen waardoor men een menswaardig bestaan kan opbouwen; een huis, voeding, scholing voor de kinderen en goede medische voorzieningen. 
Bij de Wereldwinkel werk je samen met zo’n 25 enthousiaste vrijwilligers. Stuk voor stuk gedreven mensen die Fair Trade een warm hart toe dragen.

Interesse? Loop binnen in onze winkel of bel 033-299 6670. Een mail verzenden aan wwBunSpa@gmail.com kan uiteraard ook.